X

Quinoa-flingor

 

Parameter Beskrivning
Botaniskt namn Chenopodium quinoa
Paketstorlek 10-15 kg
Minimum antal 10-15 kg
Origen Peru (EU Processing)
Utseende Vita flingor
Tillgänglighet Storpack, Privat märke
Kvalitet Organisk, konventionell
Användbart liv 12 månader
Portions storlek ⅓ kopp
Kategori Frön och kärnor

 

 

Quinoa är infödd i Sydamerika och känd för sina ätbara frön. Det är en spannmålsskörd som anses vara en örtartad ettårig växt. Quinoa-flingorna vi erbjuder är helt enkelt pressade Quinoa-korn. Precis som en havregryn som kan rullas ut för att göra rullade havre, gäller samma sak för quinoaflingor. De är resultatet efter att ha rullat ut lite quinoakornet. Quinoa-flingor är därför inte samma som quinoa-korn. Huvudskillnaden är deras bearbetning. Quinoa-flingor tillverkas med hjälp av specifika maskiner. Å andra sidan är Quinoa helt enkelt ett helt frö utan ytterligare bearbetning. I processen att göra quinoaflingor används spannmålsflakmaskiner för att platta hela quinoafrön och förvandla dem till quinoaflingor.

Hur man använder Quinoa-flingor

Quinoa frön plattas ut med kornflingor för att göra quinoa flingor. Dessa flingor kan användas för att göra glutenfri frukost. Quinoa-flingor är en utmärkt ersättning för rullade havre för alla användningsområden och kan användas i lika stor mängd.

Quinoa-flingor Storpack

Vi levererar quinoaflingor som grossistföretag. Dra nytta av våra skarpa priser, hög kvalitet och olika sortiment. Begär ditt anpassade erbjudande via vårt kontaktformulär.