Bageri Solrosfrön är skalade och bearbetade Solrosolja-frön. De är mindre i storlek med runda former och söt smak. Bageri Solroskärnan har en hög mängd olja. Därför är de mörkare. Konfektyrkvaliteten för bakersolroskärnor är större i storlek, blekare i färg och lätt att bita.
Solrosfrön, Bageri Ursprung
Solros är en av de första växterna som har odlats i Amerika och använts av de infödda i tusentals år. Peru och Mexiko anses vara solrosorens ursprungar. Spanska tog tillbaka solrosen till Europa. Efter det spred sig det också till andra länder och blev ett av de mest populära oljeväxter i världen. Växtens blommor innehåller buntar av frön i sina svarta eller grå skal, med en tårfallform.
Hur man använder Solrosfrön, Bageri
Du kan använda den här produkten i bagerivaror och Solrosolja, eller den kan också ätas som mellanmål.
Solrosfrön, Bageri Storpack
Köp Solrosfrön, Bageri i grossistvolymer hos vårt företag. Förpackade i 25 kg påsar kan vi leverera alla företag som behöver denna artikel, oavsett om det är en enskild påse eller en full behållare.