Mandelmjöl är ett annat vanligt namn för mandelmjöl. För vissa är de lika, men för andra inte. Mandelmjöl är mer grov malning än mandelmjöl. Det innehåller vanligtvis fortfarande huden också. I Europa kommer vi inte att se mycket hänvisningar till mandelmjöl men du kommer att hitta detta mycket i andra områden, särskilt i USA. Produkten vi erbjuder, Blanched Almond Flour, produceras av högkvalitativa råmandlar. I allmänhet finns det ett yttre lager av brun hud på de råa mandlarna som omsluter muttern. Det kommer inte att finnas någon mandelskal på vår blancherade mandelmjöl, och det ger det en annan touch. Människor föredrar vår blancherade mandelmjöl på grund av mjuk konsistens och jämnhet. Att skapa ett bakverk blir mycket bättre med vårt blancherade mandelmjöl. När du tar bort huden har mandlar en krämig färg som ser perfekt ut i bakning och olika rätter. Vårt blancherade mandelmjöl finns i de olika sorterna Valencia och Carmel som ger en söt smak och ljus, jämn färg. Det mesta av vårt Blanched Almond Flour-lager består av Carmel-typen, eftersom det är den mest fantastiska smaksatt mandel som produceras genom tiderna. Vi fokuserar på kvalitet så att våra kunder upplever en fantastisk smak.
Hur man använder mandelmjöl, blekt
Du kan använda blancherat mandelmjöl istället för vetemjöl. För att förbättra den övergripande smaken av dina bakade rätter är mandelmjöl något nötigt och sött och perfekt för ditt kök. Om någon vill ha en glutenfri eller låg kolhydratdiet är blancherat mandelmjöl ett perfekt alternativ till vetemjöl för att njuta av härliga bakrätter.
Mandelmjöl, blekt grossist
Som en grossist av Mandelmjöl, Blekt, erbjuder NutriBoost konkurrenskraftiga artiklar i bulk och privat märke. Vi levererar huvudsakligen våra produkter till webbutiker, distributörer, grossister och varumärken.