Spenatpulveret vi erbjuder är 100% ursprungligt och kommer från Europa. Vi har använt färska spenatblad för att göra spenat vegetabiliskt pulver. För denna process torkas först spenatblad med försiktighet, sedan mals för att göra spenatpulver. Spenat vegetabiliskt pulver har en fin mild spenatsmak med matt grön färg.
Spenatpulver Ursprung
Ursprung av spenat är Mellanöstern, särskilt Persien, som nu kallas Iran. Mellan 800 e.Kr. och 1200 AD förde morer spenat till Spanien. År 1809 började odlingen av spenat i USA.
Hur man använder Spenatpulver
Alla ovan jorddelar, frön och blad från spenatväxten används för att göra spenatpulver. Du kan lägga till detta spenatpulver i sallader, smoothies, grytor, stekpannor, soppor och andra rätter. Den kan också innehålla för senare användning. Du kommer att få en fantastisk smak genom att lägga till spenatpulver i nudlar, färsk pasta och bröddeg. Spenatpulver är också underbart att använda i snabbbröd, muffins och jästbröd. Andra läckra kombinationer av spenatpulver är med soltorkade tomater och örter.
Spenatpulver Storpack
Som en spenatpulvergrossist levererar vi den här produkten i större volymer över hela världen, men främst inom Europa. Om du är ute efter små eller stora volymer, konkurrenskraftiga priser och inte vill kompromissa med kvalitet, är du på rätt plats.