Komjölk är källan att få vassleprotein från. Vårt vassleproteinpulvers ursprung huvudsakligen från Tyskland och är helt organiskt. De viktigaste proteinerna vi får från mjölk är vassleprotein och kasein. Det finns ett komplett förfarande för att omvandla vassle till proteinpulver. Vassle, i flytande tillstånd, innehåller lite fett, protein, laktos, kolhydrater och mycket vatten. Det går igenom torkning och olika filtreringsprocesser för att bli proteinpulver. Vassleprotein extraheras från mjölk som innehåller laktos, det är därför det lätt kan smälta om du inte är laktosintolerant.
Hur man använder vassleprotein
Vassleproteinpulver kan hjälpa dig att behålla ditt proteinintag när du gör sport. Lägg bara i en skakkopp med vatten och börja skaka. Det kan också tas med frukt, mjölk, nötsmör eller som mellanmål.
Vassleprotein storpack
Som grossistföretag för vassleproteinpulver i Nederländerna har vi ett stort sortiment av proteiner. Båda djurbaserade som växtbaserade. Ta en titt på vår proteinsortiment sida för en fullständig översikt.