Theobroma-kakaoträdet har en frukt som används för att göra kakaopasta. Det är en naturlig produkt av slipade spetsar. De råa kakaobönorna krossas i vätskan för att göra en rå kakaopasta. Om du lämnar denna pasta kan den snabbt förvandlas till fast form vid rumstemperatur och du får en kakaopasta. Kakaopastaen består av helt naturligt material och har nästan 55% kakaosmör. Denna produkt är exceptionellt slät och du kan använda ekologisk kakao för att göra chokladvaror. Vi tillverkar kakaopasta-sprit med högkvalitativa kakaobönor som fermenteras för att minska deras bittra smak. Kakaobönor skalas, torkas och fermenteras för att producera sprit av kakaopasta. Dessa bönor males för att göra kakaomassa eller klistra in och smälts sedan för att göra kakaosprit.
Hur man använder kakaopasta
Du kan använda kakaopasta sprit i chokladpudding, chokladdrink, chokladkaka och traditionella chokladkakor.
Kakaopasta / Spritrån Storpack
Köp kakaopasta från en grossist. NutriBoost står till din tjänst. Vi erbjuder låga orderkvantiteter och konkurrenskraftiga priser. Denna artikel kan köpas som en privat etikett eller i storpack.