Parameter | Beskrivning |
Botaniskt namn | Theobroma cacao |
Paketstorlek | 15 kg |
Minimum antal | 15 kg |
Origen | Afrika, Sydamerika |
Utseende | Wafers / Coins |
Tillgänglighet | Storpack, Privat märke |
Kvalitet | Organisk och konventionell |
Användbart liv | 24-36 månader |
Portions storlek | 1 msk |
Kategori | Superfoods |
Kakaoträdet växer i tropiska regioner över hela världen och har en frukt som ger oss kakaosmör. Frökärnor är källan till smöret, och det bearbetas vidare för att få sin garvade färg med en behaglig kakaoarom, precis som choklad.
Kakaosmör är ett rent vegetabiliskt fett som extraheras från kakaobönor och är helt naturligt. Kakaopodlar är frukten av kakaoträdet som har kakaobönor inuti. Vi får också bönor från kakaopåsar som används för att göra choklad. Wafers kallas också droppar och ser mycket ut som små mynt.
Kakaosmör rån Ursprung
Kakaosmör är mest känt som ingrediensen som används i choklad på grund av dess smältegenskap och konsistens. Det är en naturlig frukt med rikt fett och extraherat från kakaobönor. Det är också känt som chokladträdet, härledt från Maya-termen Xocolatl som betyder choklad. Det finns i ljusgul färg och har utmärkt kvalitet med läckra chokladarom och doft.
Hur man använder Kakaosmör rån
Även om kakaosmörs utseende och arom liknar choklad så är dess smak neutral och svårfångad. Den kan användas på båda sätten, för skönhetsprodukter och mjölkfria föremål.
Kakaosmör rån Storpack
Köp kakosmörskivor i stora mängder från NutriBoost. Förvänta dig låga orderkvantiteter, konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Vi erbjuder privat märke och storpack.