X

Kakaosmör Rån

Parameter Beskrivning
Botaniskt namn Theobroma cacao
Paketstorlek 15 kg
Minimum antal 15 kg
Origen Afrika, Sydamerika
Utseende Wafers / Coins
Tillgänglighet Storpack, Privat märke
Kvalitet Organisk och konventionell
Användbart liv 24-36 månader
Portions storlek 1 msk
Kategori Superfoods

Kakaoträdet växer i tropiska regioner över hela världen och har en frukt som ger oss kakaosmör. Frökärnor är källan till smöret, och det bearbetas vidare för att få sin garvade färg med en behaglig kakaoarom, precis som choklad.

Kakaosmör är ett rent vegetabiliskt fett som extraheras från kakaobönor och är helt naturligt. Kakaopodlar är frukten av kakaoträdet som har kakaobönor inuti. Vi får också bönor från kakaopåsar som används för att göra choklad. Wafers kallas också droppar och ser mycket ut som små mynt.

Kakaosmör rån Ursprung

Kakaosmör är mest känt som ingrediensen som används i choklad på grund av dess smältegenskap och konsistens. Det är en naturlig frukt med rikt fett och extraherat från kakaobönor. Det är också känt som chokladträdet, härledt från Maya-termen Xocolatl som betyder choklad. Det finns i ljusgul färg och har utmärkt kvalitet med läckra chokladarom och doft.

Hur man använder Kakaosmör rån

Även om kakaosmörs utseende och arom liknar choklad så är dess smak neutral och svårfångad. Den kan användas på båda sätten, för skönhetsprodukter och mjölkfria föremål.

Kakaosmör rån Storpack

Köp kakosmörskivor i stora mängder från NutriBoost. Förvänta dig låga orderkvantiteter, konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Vi erbjuder privat märke och storpack.