This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parameter Beskrivning
Botaniskt namn Cocos nucifera
Paketstorlek 10 kg
Minimum antal 20 kg
Origen Sri Lanka, Filippinerna
Utseende vita fasta ämnen
Tillgänglighet Storpack, Privat märke
Kvalitet Organisk, konventionell
Användbart liv 12 månader
Portions storlek 0,7 oz
Kategori Torkad frukt

Vi har torkade råa kokoschipsar som har en ekologisk jordbruksbakgrund. Det vita köttet av kokosnötter är källan för att få kokosnötschips och andra vita kokosnötsprodukter. Kokosnötens kött torkas först helt i varm luft och krossas sedan i fina bitar för att få kokoschips. När uttorkningen är klar krossas den igen för att få flingor. Dessa flingor stekas vidare i jungfru kokosolja för att få kokosnötschips.

Kokoschips är trendigt runt om i världen, särskilt i väst. De stekas mestadels i solrosolja eller palmolja som är raffinerad. Raffinerade oljor är inte lämpliga för kroppens kolesterol. Du kan bli av med denna rädsla genom att steka rå kokosnötschips i extra jungfru kokosnötsolja för att få rostade kokosnötschips. Det finns inget sötningsmedel i dessa läckra rostade kokosnötschips så att du kan njuta av dina snacks. Färska kokosnötter används för att göra kokoschips genom att skära dem i tunna remsor och packa dem direkt i färska förpackningar.

Kokuschips ursprung

Palmen är känd som livets träd. Det producerar en viktig gröda som kallas kokosnöt. Det finns vitt kött inuti en kokosnöt, som kallas kokosnötkött. Kokosnötter produceras av palmer, som huvudsakligen växer i tropiska områden. De har ett brunt hårt skal som skyddar deras vita kött. Kokosnötter är mycket kända för sin produktion av kokosmjölk och kokosolja. Men ändå undrar många människor hur man använder kokosnötkött.

I djungeln och skogarna, när kokosnöten är mogen, faller de och växer. Palmer planteras också kommersiellt i tropiska områden. Drupes är den vanligaste odlade muttern med ovala frön, som har en stark skorpa och ett hårt skal.

Hur man använder Kokoschips:

Det är fantastiskt att använda kokoschips på sallader. Kokoschips ger också en unik smak när de används med råa och gröna grönsaker, asiatinspirerat ris, jordnötssås, grönsaker och tofu eller grillad kyckling. Du kan lägga till en mild smak till curryrätter, sallader, granolas, bakade föremål och mer.

Kokoschipships, Raw Storpack

Käll dina Kokoschips, Raw från ett grossistföretag i Europa, som NutriBoost. Du kan börja köpa från 10 kilo och beställa containerlaster om det behövs.   

This website needs you to allow the use of cookies as described in our